...

Unisteril – HOCL Üretimimiz ve HOCL İçerikli Ürünlerimiz

ÜRÜN AÇIKLAMASI NÖTRAL ELEKTROLİZE SU VEYA HİPOKLORÖZ ASİT(HOCL)

Doğanın en önemli çalısma prensiplerinden biri olan, tüm memeli hayvanların ve insan vücudunun kendisini koruması ve iyileştirmesinin en etkili yöntemi olarak literatürde bilinen, vücudumuzun savunma amaçlı olarak, doğal yollarla ürettiği, insana ve çevreye hiçbir zararı olmayan zayıf asitler(limon,portakal gibi) kategorisinde yer alan çok yönlü ve çok etkili dezenfeksiyon yapabilen, Hipoklorüz Asit(HOCL) veya Nötral Elektrolize Su veya Elektrolize Oksitli Su veya Elektrokimyasal Aktiflenmiş Su, Süper Oksitli Su diye de adlandırılan, dünyanın en yeni teknolojisi sayesinde hijyen, dezenfeksiyon amaçlı uzun süreli tüketici kullanımına uygun üretilmiş, Türkiye Tarım Köy İşleri Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, Amerika, Rusya, Japonya başta olmak üzere bilimsel birçok resmi klinik çalışmalarıyla etkinliği defalarca kanıtlanmış ve yetkili merciler tarafından onaylanmış, halihazırda bu ülkeler ve daha birçok ülke tarafından kullanılmaya başlanan, yeni olarak ülkemize kazandırdığımız doğanın en güçlü ve en etkili yeni nesil dezenfektanıdır.

Veteriner hijyeni ve hayvanların tutulduğu, taşındığı ve yaşadığı yerlerde bakterisidal etki için püskürtme, dökme, silme yöntemiyle kullanılır. ( Hayvan barınakları, yemlik, alet ve ekipman dezenfektasyonunda nakil araçlarının dezenfektasyonunda, ayak ve tekerlek havuzlarında, kümes, kuluçka ve kesimhane dezenfektasyonunda, veteriner muayenehanelerinin ve pet hayvanları yaşam alanlarının dezenfektasyonlarında, mandıralar ve süt üretim tesislerinin dezenfektasyonunda. )

UNISTERİL NEDİR? Evcil Hayvanların Sağlığında (Kedi ve Köpek);Çiftlik Hayvanları Sağlığında (Küçükbaş ve Büyükbaş);At Sağlığında; Kanatlı Hayvan Sağlığında (Tavuklar, Kuşlar)

UYGULAMA ALANLARI DERİ VE MEME BAKIM SOLÜSYONU Her türlü hayvan deri hastalıkları, yaralar, yanıklar, kesikler, deri enfeksiyonları, mantar, apse ve çıbanların önlenmesinde. Hayvanların hem derilerinde, hem de bulundukları ortamda temizlik ve hijyen sağlamada, Hayvanların genel temizliklerinde (Ağız, kulak, burun, ve göz), dış parazitlerden korunmada, Hayvanların pati ve tüy temizliklerinde, tırnak temizliklerinde, Çiftlik hayvanların memelerinin bakımında ve oluşan yaraların temizliğinde, Deri üzerinde ki mantar enfeksiyonları, kaşıntı, şişkinlik, ve kızarıklıklarda Alerji kaynaklı kaşıntılarda, kızarıklıklarda ve şişkinliklerde Yara bölgesinin ve bu bölgedeki deri kalıntılarının temizlenmesinde Yara bölgesini nemlendirmede, yara bölgesindeki kokuları azaltmada, Salgın hastalıklardan korunmada: Kuş gribi, Newcastle sendromu gibi . Operasyon öncesi ve sonrası ortam temizliğinde ve operasyon sonrası oluşan yaraların bakım ve temizliğinde.

KABUL GÖRMÜŞ ONAYLAR Herpes type 1 HIV-1 Yeasts Moulds – – – – – UNİSTERİL ETKİ ALANLARI Apse olmuş açık yaralarda – TAMKORUMA VE BAKIM Kimyasal ,Alkol, Aldehit, Fenol ve Amonyum %0İçermez %100 SU BAZLI ÇEVRE VE DOĞA DOSTU Saniyeler içinde Virüs ve Bakterileri yok eder – – – – – Ağız, Göz, Kulak ve yara bakım sağlanması. TAMKORUMA VE BAKIM Kimyasal ,Alkol, Aldehit, Fenol ve Amonyum %0İçermez %100 SU BAZLI ÇEVRE VE DOĞA DOSTU Saniyeler içinde Virüs ve Bakterileri yok eder UNİSTERİL ETKİ ALANLARI – – – – – doğum esnasında. Kanatlı Hayvanların ortam, hava ve TAMKORUMA VE BAKIM Kimyasal ,Alkol, Aldehit, Fenol ve Amonyum %0İçermez %100 SU BAZLI ÇEVRE VE DOĞA DOSTU Saniyeler içinde Virüs ve Bakterileri yok eder UNİSTERİL ETKİ ALANLARI premium %100 GÜVENLİ ÇEVRE DOSTU DOĞANIN EN ETKİLİ YENİ NESİL DEZENFEKTANI – EPA Onayı …..85215-PA-00.

HYGIENE RULES® H YGIE NE RULES ® Animal Health Remedy For Eears, Eyes , Mouth & Nose HOCL Deri ve Meme Bakım Solüsyon HYGIENE RULES ® Animal Health care for all purpose cleansing solution (Coats, Teats) HOCL Alkol İçermez

WhatsApp WhatsApp Destek Hattı
Paylaş